网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临青岛永盛行进出口有限公司 
点评详情
发布于:2019-7-31 20:58:34  访问:84 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Δημόσιο Δημόσιο απολογία Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας Άντρας απολογείται για κλοπή μέσω Facebook
Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας Τριάντα τέσσερα χρόνια έπρεπε να περιμένει το θύμα για να λάβει τη λυτρωτική απολογία, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας που δεν θα ερχόταν βέβαια ποτέ αν δεν υπήρχε η δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα......
Άντρας απολογείται για κλοπή μέσω Facebook Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας Ομολογία και συγχώρεση στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης!
Τριάντα τέσσερα χρόνια έπρεπε να περιμένει το θύμα για να λάβει τη λυτρωτική απολογία, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας που δεν θα ερχόταν βέβαια ποτέ αν δεν υπήρχε η δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα.
Για ένα σφάλμα λοιπόν της νεαρής του ηλικίας είχε τη δυνατότητα να εξιλεωθεί ο δράστης, ζητώντας δημοσίως συγνώμη από το θύμα μέσω facebook.
Ο Michael Goodman έκλεψε λοιπόν τον Claude Soffel πριν από 34 χρόνια έξω από το νεοϋρκέζικο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής ιστορίας, με λεία μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το λεωφορείο.
Ο νεαρός Goodman συνελήφθη μάλιστα για το περιστατικό από μυστικό αστυνομικό και καταδικάστηκε για την πράξη του σε κοινωνική εργασία.
Το θύμα πάντως δεν το ξανάδε ποτέ, όταν λίγες μέρες πρωτύτερα ο 53χρονος πλέον Goodman χάζευε στο facebook και είδε ένα post για το αγαπημένο του μαγαζί με bagels που έβαζε λουκέτο.
Τσεκάροντας λοιπόν τα comments, είδε με έκπληξη το όνομα ενός σχολιαστή: ήταν πράγματι ο Claude Soffel!
Ο Goodman άδραξε λοιπόν την ευκαιρία και έσ ΤΕΙλε ένα δημόσιο σχόλιο στον Soffel απολογούμενος για το περιστατικό που είχε λάβει χώρα πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες...
«Επιτέλους, μπορώ να πω ότι ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ που έπρεπε να υποβληθείς σε όλο αυτό εκείνη την ημέρα πριν από πολύ χρόνο, εύχομαι να μην είχε γίνει ποτέ, αλλά έγινε», είπε ο Goodman για να λάβει τη λυτρωτική απάντηση του Soffel.
Το θύμα αποδέχτηκε τη συγνώμη του δράστη και του είπε να το αφήσουν πίσω τους, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας καθώς τα χρόνια που πέρασαν παραήταν πολλά. Και όπως βλέπουμε και από την απάντηση του Goodman, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας ο δράστης ανακουφίστηκε.
Οι δύο άντρες συνεχίζουν μάλιστα να συνομιλούν στο αρχικό post και παρά το γεγονός ότι ο Goodman ζει πλέον μόνιμα στη Χαβάη, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας έχουν ήδη κανονίσει να βγουν για ποτό! Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν, αν και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας μας δεν είναι άλλο ότι ποτέ δεν είναι αργά για να απολογηθείς...
Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!
Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.
Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.
Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!
Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.
Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.
Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.
Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας Παύση του δημάρχου Ιθάκης για χρέη προς το δημόσιο
Σε παύση του δημάρχου Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανού προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκη, ύστερα από γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Σε βάρος του δημάρχου είχε βεβαιωθεί χρέος 8.447.955 ευρώ προς το Δημόσιο από την προσωπική του επαγγελματική ενασχόληση ως ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας, το οποίο είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο.
Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως αιρετού και ενέπλεξε το δήμο στα ατομικά του χρέη.
Συγκεκριμένα, η ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου Αττικής είχε προβεί σε αναγκαστική εκτέλεση τμήματος της οφειλής και σε αυτό το πλαίσιο επέβαλε κατάσχεση του ¼ της Αποζημίωσης που λάμβανε ως δήμαρχος Ιθάκης.
Εκμεταλλευόμενος τη θέση του και χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και την προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών, προέβη σε αρνητική δήλωση, με το επιχείρημα ότι η αναγκαστική απαίτηση του Δημοσίου είναι παραγεγραμμένη (και εξ` αγνοίας του γιγαντώθηκε το ποσό λόγω προστίμων και προσαυξήσεων) και με το επιχείρημα ότι η αντιμισθία του Δημάρχου είναι μη κατασχέσιμη.
Στη συνέχεια η ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών επέβαλλε κατάσχεση κατά της αποζημίωσής του για νέα χρέη προς το Δημόσιο, με έγγραφό της προς την προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών. Η προϊσταμένη αποδέχθηκε την παρακράτηση μέρος της αντιμισθίας.
Όμως, ο δήμαρχος είχε προβεί σε αρνητική δήλωση δυο ημέρες νωρίτερα. Στη συνέχεια υποβίβασε την προϊσταμένη σε θέση τηλεφωνήτριας στην πολεοδομία. Η υπάλληλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, εκδόθηκε προσωρινή διαταγή και επανήλθε στη θέση της.
Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος είχε ανακαλέσει τη θετική δήλωση προς τη ΔΟΥ και τη σχετική εντολή προς τα ταμεία, Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας ώστε να μη γίνει παρακράτηση της αντιμισθίας του.
Τελικά, μετά από αιτιολογημένη έκθεση της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και κλήθηκε να απολογηθεί για την εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες για ατομικά του χρέη, για αυθαίρετη δίωξη της προϊσταμένης, για την κατ` αυτού άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος, για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες και για αδικαιολόγητες απουσίες από το δήμο τα έτη 2011-2012.
Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/616283/adras-apologeitai-gia-klopi-meso-facebook/
Εξοικονομητης Ηλεκτρικης Ενεργειας…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2016-2017 All Rights Reserved.青岛永盛行进出口有限公司 版权所有   鲁ICP备16036896号-1
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  电话:0532-82811077 
联系地址:山东省青岛市市北区邱县路46号   邮政编码:266000
公安网站备案号:37020302371373