网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临青岛永盛行进出口有限公司 
点评详情
发布于:2019-11-17 11:07:20  访问:29 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Σκιάθο Σκιάθο Θεσσαλία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Μπλόκο» στις προσλήψεις οδηγών ασθενοφόρων
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οδηγοί νταλίκας, SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα αυτοκινητιστές και οδηγοί αντιπροσωπειών «μπλοκάρουν» την πρόσληψη των τεσσάρων οδηγών ασθενοφόρων SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα στα Κέντρα Υγείας του Νομού SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα Μαγνησίας.
Οι ασάφειες της προκήρυξης «άνοιξαν» την πόρτα σε SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα κάθε ειδικότητα αυτοκινητιστή, με\"
«Μπλόκο» στις προσλήψεις οδηγών ασθενοφόρων ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ φόρων\"/>
Οδηγοί νταλίκας, αυτοκινητιστές και οδηγοί αντιπροσωπειών «μπλοκάρουν» την πρόσληψη των τεσσάρων οδηγών ασθενο φόρων στα Κέντρα υγείας του Νομού Μαγνησίας.
Οι ασάφειες της προκήρυξης «άνοιξαν» την πόρτα σε κάθε ειδικότητα αυτοκινητιστή, με αποτέλεσμα οι προσλήψεις να «σέρνονται», καθώς έχουν κατατεθεί ενστάσεις από ενδιαφερόμενους που μπορεί να μην έχουν προϋπηρεσία μεν σε ασθενοφόρα, έχουν όμως γενικότερα «στο τιμόνι». Ετσι, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της 5ης ΥΠΕ παραπέμπουν το θέμα στον ΑΣΕΠ, αλλά μέχρι να εκδοθεί απόφαση, τα Κέντρα υγείας παραμένουν χωρίς οδηγούς ασθενο φόρων για να καλύψουν όλες τις βάρδιες.
Για τη Μαγνησία, από τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού που είχαν ανακοινωθεί πριν από αρκετούς μήνες, έχει προγραμματιστεί η πρόσληψη  4 οδηγών ασθενο φόρων στα Κέντρα υγείας Ζαγοράς, Αργαλαστής, Σκιάθου και Σκοπέλου, 4 νοσηλευτριών στο νοσοκομείο volos-city.grΒόλου και ενός διοικητικού υπαλλήλου, καθώς και δύο χειριστών ακτινολογικού μηχανήματος στο Κέντρο υγείας Σκιάθου και στο Κέντρο υγείας Ζαγοράς.
Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μοριοδότησης από τον ΑΣΕΠ για το επικουρικό προσωπικό που θα προσληφθεί, ωστόσο οι προσλήψεις δεν πρόκειται να τελεσφορήσουν ακόμη, καθώς οι ενστάσεις που αφορούν στην ειδικότητα των οδηγών, έχουν «φρενάρει» την όλη διαδικασία. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την αξιολόγηση και την τελική τύχη των ενστάσεων θα κληθεί να διαχειριστεί ο ΑΣΕΠ, αφού από την 5η ΥΠΕ οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν αναλαμβάνουν ευθύνη να βρεθούν αργότερα αντιμέτωποι με τυχόν διοικητικά μέτρα ή προσφυγές από θιγόμενους ενδιαφερόμενους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιπλέον καθυστέρηση ειδικά στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, που ενώ γνωρίζουν ότι «προαλείφονται για συγκεκριμένες θέσεις, δεν μπορούν να υπογράψουν συμβάσεις».
 Οι θέσεις που είχαν προκηρυχθεί τον προηγούμενο Μάιο είναι 70 συνολικά για την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και χθες αναρτήθηκαν τα μόρια που αφορούν ανά κατηγορία τους ενδιαφερόμενους που συμμετείχαν στην προκήρυξη.
Οι ενδιαφερόμενοι για το διαγωνισμό που συμμετείχαν και βρίσκονται προ των πυλών της ανάληψης καθηκόντων έχουν απευθυνθεί πολλάκις στην 5η ΥΠΕ, όμως η διαδικασία φαίνεται ότι θα «τραβήξει» μακριά, αφού τώρα αναμένεται γνωμοδότηση του ΑΣΕΠ και πιθανότατα αξιολόγηση των ενστάσεων εκ νέου από τον ίδιο φορέα. Να σημειωθεί βέβαια ότι για τις υπόλοιπες ειδικότητες η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, καθώς επίσης ότι στην προκήρυξη γίνονταν σαφές πως: «για την κάλυψη των θέσεων ΔΕ πληρωμάτων Ασθενοφόρου απαιτείται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «πλήρωμα ασθενοφόρου - διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους για το προαναφερόμενο δίπλωμα μόνο, γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου…».
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις
Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία - συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.
Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.
Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.
Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.
Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%
Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.
Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.
Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή - Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.
Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.
Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr
SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ με ISO στην Ελλάδα
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=106386&cat=1
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2016-2017 All Rights Reserved.青岛永盛行进出口有限公司 版权所有   鲁ICP备16036896号-1
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  电话:0532-82811077 
联系地址:山东省青岛市市北区邱县路46号   邮政编码:266000
公安网站备案号:37020302371373